Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Ytterligare penséeförseningar

VardagsnäraPosted by Zäta Wed, February 11, 2015 17:17

Den här stackars penséesådden blir en följetong.

Det bidde inget i går. Förundersökningsledaren och jag tittade på film i stället. Och åt fisksoppa med räkor. Och så lite glass med kolasås och purjolökssmak. (Purjolökssmaken ligger som en obehaglig hinna över all glass i frysboxen eftersom jag fick en sådan riklig purjolöksskörd i fjol. Jag vet inte riktigt varför jag har fått för mig att jag minsann ämnar så purjolök i år också.)

I kväll blir det inget heller. Lilla Svalan kommer hem från sitt läger.
Jag har fått rapporter om att bussen gått sönder på vägen så i stället för fem kommer de halv sju.

Nu ska jag utnyttja väntetiden till att åka till Mio och köpa köksstolar. Jag meddelade Förundersökningsledaren att jag ämnade fara till Lidens för att fördriva tiden (och kanske köpa små såkrukor och tulpaner, men det talade jag inte om) men han anade nog ugglor i mossen och skickade iväg mig på ett lite tyngre uppdrag.
Vi råkade på ett fint ekbord till duktigt nedsatt pris när EM i stan blev Mio i stället. Vi hade faktiskt tänkt köpa ett nytt bord, men inte så snart (det gamla var bara 24 år) men erbjudandet vi fick var "an offer you can´t resist".
Med nytt bord i huset vill man gärna ha nya stolar också. Vi köpte sex ekstolar av modellen Läckö. Det passar ju för Lidköpingsbor.

I kväll ska jag komplettera våra sex stolar med två till. Det blir ju lite snyggare att slippa ställa fram våra plastiga extrastolar om vi inte är så många till bords.
Lidens får vänta. Och förmodligen penséerna också. I kväll vill jag bara krama på lilla Svalan.  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4408