Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Frön

Blommor och bladerPosted by Zäta Tue, February 03, 2015 17:10

Här är de fröer jag köpte på Granngården under lunchen:

Pensén Springtime Black - en lockande svart samhetsskönhet som helst ska försås nu och förses med extrabelysning. Så kommer det inte bli. Men man kan så dem ända fram till mitten av mars och ändå hoppas på blomning redan i år.

Frilandsgurkan Tanja - Vågar jag prova odla gurka i hink?

Rödbetan Detroit 2 - Det var egentligen bara rödbetor jag skulle köpa.

Luktärten Royal White - Man måste ha luktärter!

Mattramen Snowball - En helt ny bekantskap.

Prydnadspumpan Shenot Crowns of Thom - Tja, varför inte.

Pionvallmon Black Peony - ser ut som stora pompombollar!

Tomaten Tigerella - som ska tjuvas. Jag har annars bara odlat sorter som inte behöver tjuvas. Växthus har jag inte men blir det lika varmt och fint som förra året så kan det gå vägen.

Dillen Como - Dill är jättesvårt att få till enligt min odlingsgranne. Men en sort som har samma namn som den underbart vackra sjön i norra Italien där min syster bor - borde i alla fall ha en något större chans att gro.

Sockerärten De Grace - Jag har länge längtat efter sockerärter och i år är det nog dags att försöka sig på en odling av dessa godsaker.  • Comments(4)//blogg.zettervall.se/#post4405