Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Fylla på förråden

VardagsnäraPosted by Zäta Tue, January 20, 2015 17:09

I går kom Förundersökningsledaren och hämtade mig direkt efter jobbet. Bara en sån sak! Vilken lyx att slippa streta i snömodd och väta för att sedan stå och vänta på bussen.

Tillsammans for vi till Ängahagens Köpcentrum och kompletterade förrådet med schampo, deo, tandkräm och tvål. Det kan behövas när man varit bortrest en månad.

Jag är ju lite extra förtjust i att handla billigt så när jag hittade pumptvål för bara 10 kr/st tyckte jag att vi skulle passa på att samla på oss lite. Förundersökningsledaren var inte lika övertygad om tvålarnas förträfflighet. Dessutom brukar de vara ganska dryga.
Han ifrågasatte starkt mina val och tyckte att det visst har betydelse vilken tvål som står på jästtoan vid midsommar.

Nu måste jag tvätta händerna lite mer än vanligt. Jag köpte nämligen på mig följande varianter:
Blåbärspaj
Polkagris
Apelsin och Nejlika
Äpple och Kanel
Pepparkaka

Vaddå säsongsbetonat?  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4398