Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Växlade dofter

VardagsnäraPosted by Zäta Wed, June 25, 2014 16:18

I morse vaknade jag till en ny strålande dag. Jag skulle ha kundbesök på jobbet och Förundersökningsledaren skulle ut med kollegorna på kvällen för sommaravslutningsmiddag.

Förundersökningsledaren var först in i duschen. När han var klar konstaterade han att duschtvålen var slut. Han luktade riktigt ljuvligt av Dove Visible Care.
I vårt gästbadrum har vi ett skåp där vi bunkrar upp med deodoranter, tandkräm och diverse hygienartiklar. Vi brukar fylla på när vi varit på Rusta, Dollarstore och liknande billighetsaffärer. Det finns alltid ett digert förråd av både nödvändiga och onödiga produkter att ta till så jag var helt övertygad om att jag skulle hitta något väldoftande till min kropp också.

Och det gjorde jag... om man gillar mansdoft.

I kväll kommer makens kollegor flockas runt hans "synligt välomhändertagna" kropp.
Mitt kundbesök blev nog snarare konfunderad när han möttes av en air av Cool Metal.  • Comments(1)//blogg.zettervall.se/#post4342