Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Fiskfett

SjuktPosted by Zäta Mon, June 16, 2014 12:11

I dag har jag varit på hälsokontroll på Avonova. Ett tidigare ifyllt formulär gicks igenom, jag blev mätt och vägd, blodtryck och blodprov togs och vi pratade om min hälsa.

Jag mår bra. Visserligen väger jag för mycket (jag hade till och med ökat nästan ett kilo sedan jag for hemifrån, men å andra sidan var jag två centimeter längre än sist jag blev mätt också) men alla prover visar att kroppen är i fin form. (Och rund är ju en fin form...)

Det som var mest intressant med besöket var att komma tillbaka till jobbet och jämföra mina blodvärden med kollegornas. Det visade sig att jag hade något högre värden av det "goda fettet" i blodet än de kollegor som inte äter fisk lika ofta. Jag är alltså inte bara intelligentare utan också en aning godfettare!

Det där som dallrar på armarnas baksida och vadderar magen är nog inte så farligt ändå. Jag tänker inbilla mig att det är fiskfett- och det är ju bara nyttigt.  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4340