Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Eftersvettning

SvettigtPosted by Zäta Tue, June 10, 2014 07:57

Sitter på jobbet och eftersvettas.
Jag har sju minuter på mig att bli någorlunda torr, slänga på lite rollon under armarna och dricka dagens första viktiga kopp kaffe.

Cyklandet går som en dans. Jag är nere på 15 minuter (OBS: Ingen exakt tidsmätning. Jag är ju *harkel* ingen tävlingsmänniska) och svischar förbi nästan varenda medtävlare (ojdå) på vägen till jobbet.
I dag var det bara en enda kvinna som lyckades cykla om mig, men jag lät benen trampa på i övervarv och tog mig förbi henne på upploppet. Mohaha!  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4339