Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Flygande fästingen

VardagsnäraPosted by Zäta Wed, May 21, 2014 07:54

Tur att vi är vaccinerade mot TBE. Både lilla Svalan och Guldgossen har redan drabbats av fästingar. I år är det tydligen navelmode bland de små blodsugarna. Lilla Svalan snarade och drog loss en fästing strax bredvid Guldgossens navel i måndags kväll och hade tagit en i sin egen navel redan någon vecka tidigare.

Men ingen regel utan undantag.
När jag cyklade till jobbet i morse kände jag något som killade och kröp på min underläpp, alldeles intill mungipan. Jag fångade krypet och gav det en granskande blick - och minsann! Det var en fästing.

Var den kommit flygande från vete fåglarna!
  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4336