Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Ny superkraft

Väder och vindPosted by Zäta Tue, May 13, 2014 07:58

Skyhög intelligens kanske ändå inte var min hemliga superkraft!

Det regnade när jag cyklade hem i går.
Inte ett sådant där fint litet ljummet sommarregn som gör trädgård och odlare glada ända in i själen. Nej, här snackar vi regelrätt spöregn.

Och jag blev följaktligen våt.
Mössan blev genomvåt. Handskarna blev genomvåta. Halsduken blev... fuktig. Jackan blev våt. Tröjan blev våt. Regnbyxorna blev väldigt våta men jeansen klarade sig hyfsat. Kängorna blev blöta men bara på utsidan.

När jag kom hem spred jag ut alla mina våta plagg i garaget för att inte skapa ett nytt vattendrag i tvättstugan. Uppe i taket i garaget har vi en ställning som garageporten rullar på och den är till synes perfekt att slänga vantar och mössor och regnbyxor på.

Det var när jag skulle klä på mig alltsammans inför morgonens cykeltur som jag upptäckte att jag behöver se mig om efter en ny superkraft. Det är inte så varmt i garaget och det var ingenting av det jag hängde upp i går kväll som torkat ordentligt för att kunna användas att stänga ut nya droppar.

Som tur är läste jag väderprognosen vid frukostbordet i morse. Det ska inte regna i dag.
Det där blöta som träffade mig från ovan när jag cyklade till jobbet i morse kan alltså inte ha varit regn!  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4333