Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Skitdag coming up

VardagsnäraPosted by Zäta Wed, March 12, 2014 07:59

En riktig skitdag är under uppseglande.

Morgonrutinerna drog ut på tiden så jag hann varken borsta tänderna eller få med mig mjölk till kaffet. Ingen lunch heller för den delen.
På väg till ytterkläderna strök jag förbi köksbänken och fiskade upp någon typ av lunchsubstitut - det visade sig bli fyra bananer.

Nu är jag framme på jobbet. Kaffesugen, med oborstade tänder (jag hann i alla fall dra i mig en sträng tandkräm) och hård i magen. Det var det där sista som gjorde att jag inte alls hann med min morgon som jag brukar.  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4318