Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vidareutveckling av väderveckan

Väder och vindPosted by Zäta Tue, June 18, 2013 07:58

Väderprognosen har ändrat sig en aning.

Om jag sammanfattar prognosen för midsommarafton som den såg ut i går så skulle det bli en aning sol, 13-25 grader varmt, 2,4-9,1 mm regn, vind mellan 5-9 m/s och åska och kraftigt regn.

I dag ser det fortfarande ut som om fredagen bjuder på en aning sol. Temperaturen har ökat en aning till mellan 16-25 grader. Regnmängden har ökat till mellan 8,5-12 mm och vinden har fått större differans; mellan 3-10 m/s. Uppgifterna om åska och kraftigt regn kvarstår.

Förundersökningsledaren ser sin efterlängtade midsommar på sjön segla bort i fjärran och har slutat prata om vad vi ska grilla och huruvida det är bäst med paella eller kycklinggryta på muurikkan.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4270