Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

En helt vanlig torsdag

VardagsnäraPosted by Zäta Thu, May 02, 2013 07:56

Det är lite måndagsfeeling på jobbet i dag, en helt vanlig torsdag...

Och när jag steg upp i morses och gjorde i ordning frukost till mig själv så fick jag för mig att det var söndag och att jag egentligen inte alls skulle dra upp barnen ur sängarna och ge mig av på cykeln.

Boven i dramat heter första maj. En ledig dag mitt i arbetsveckan.

Vi utnyttjade den på bästa sätt genom att fara till Göteborg och småshoppa och sedan ha det trivsamt på Förundersökningsledarens Pilotbroders yngste sons treårskalas. Solen sken och vi var ute och grillade vid en fin lekplats i närheten av deras lägenhet.

Shoppingen företogs i Bäckebol. Medan Förundersökningsledaren och Guldgossen tittade på friluftsprylar på XXL hann lilla Svalan och jag kolla in Clas Ohlson, en djurbutik, Mio och Stoff och Stil. Vi höll ganska hårt i plånböckerna och fick bara med oss två rullar presentpapper och två garnnystan. Men vi hade trevligt ändå!

I dag är det en helt vanlig torsdag. Det innebär städning när jag kommer hem från jobbet. Lilla Svalan är med sin kör på Äventyrsgården i Källby i eftermiddag/kväll så den här gången får jag nog städa toaletterna på egen hand.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4258