Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

En annandag

På agendanPosted by Zäta Mon, April 01, 2013 20:49
Även om snön ligger kvar och bara kan anses vara en aning naggad i kanten, så har det varit en vädermässig fullträff till påskhelg med sol, sol och mera sol.
Jag har tillbringat den mesta av tiden i köket men i dag tog Förundersökningsledaren med familjen på en härlig utflyktsrunda till Fågeldansen, Mösseberg, Göran Löwings ateljé, Naturum Hornborgasjön och avslutningsvis Varnhems klosterkyrka.
Enligt Hornborgasjöns hemsida var det drygt 50 tranor som besökte sjön i dag, men vi såg inte en enda av dem. En massa kanadagäss och svanar såg vi däremot.

Lunchen åt vi en bit från djurparken på Mösseberg. Förundersökningsledaren hade plockat med sig lite friluftsgrejer och stekte pyttipanna. Sedan fikade vi vid Löwings ateljé och tittade på hans underbara konstverk.

Behållningen av dagen är dels det härliga vädret och dels åsynen av mina barn som lekte så bra tillsammans.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4246