Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Solhälsning

Väder och vindPosted by Zäta Fri, January 25, 2013 10:01

Nu finns det hopp!

Trots att termometern visar minus femton grader och rimfrosten har klätt in allt i ett förskönande hölje så finns det hopp om vår.

När jag kom till jobbet i morse färgades himlen i öster svagt rosa. Efter en liten stund kunde jag stå inne i värmen och se hur österhorisonten fick mer och mer färg samtidigt som glädjen växte i mitt bröst.

Klockan åtta var jag tvungen att slita mig från skådespelet i rött, orange och guldgult. Nu lyser solen blekt bakom svagt blåfärgade moln och lyser nästan inte upp världen, men jag tänker på hälsningen från i morse och vet att våren kommer.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4228