Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Skyfall

HurraPosted by Zäta Tue, October 30, 2012 07:59

I går hade Förundersökningsledaren och jag varit tillsammans i 23 år. Vi firar i dagarna två.

I går kväll var vi och tittade på senaste Bondfilmen - "Skyfall" och i kväll ska vi ut och äta thai.

Skyfall var bra.
Nu tycker jag visserligen att alla actionfilmer i princip är bra, men det gör ju inte Skyfall sämre. Om man kan använda sig av termer som "klassisk" i samband med en Bondfilm så tar jag mig friheten att göra det. Den kändes väldigt back to basic i sitt upplägg. Rivstart med jakt och slagsmål, lite bakgrundshistoria, explosioner, kärlek, en död skurk och en ännu skurkigare skurk som vägrar dö innan the bitter end.
Jag har inte sett alla Bondfilmer med Craig men jag upplevde den första som ett försök att visa en mjukare sida av Bond och den här var en återgång till Bond som hänsynslös och kall mördare. Precis som det ska va med andra ord.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4205