Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Fruktstund

MatnyttigtPosted by Zäta Wed, October 17, 2012 18:18
I går var Guldgossen hemma. Eftersom lilla Svalan och jag också var hemma blev det en rätt mysig dag med Monopol varvat med en massa läxor och engelskaprov för lilla Svalan.

På eftermiddagen tog jag med barnen en sväng till Willys. Jag kan bli lite... frustrerad av att bara gå hemma och efter att nästan varit sängliggande under helgen och fortsatt sjuk både måndag och tisdag så längtade jag ut.

På Willys lät jag barnen och mig själv välja var sin frukt som vi skulle ta till eftermiddagsfikat. (Vi fick välja var sin munk också. Man kan ju inte bara vara nyttig när man fikar...) Guldgossen valde banan, jag fikon och lilla Svalan tog ett granatäpple.

När vi kom hem ägnade jag en kvart åt att pilla fram alla små frön från granatäpplet. Det skvätte och sölade i hela köket och mina fingrar blev blodröda.
Alla granatkärnorna hamnade i en tallrik och sedan var det dags för smakprov.Suuuurt, sa lilla Svalan och tog en banan i stället.
Jag försökte äta upp dem men det var hart när omöjligt. Till slut fick jag slänga dem i komposten.

  • Comments(5)//blogg.zettervall.se/#post4200