Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vab, vab, vab

BarnaPosted by Zäta Wed, October 17, 2012 18:01
Nu har jag varit hemma måndag, tisdag och onsdag och vabbat lilla Svalan. Vi är både förkylda fast på lite olika sätt. Jag är i huvudsak snuvig och i helgen var jag genomförkyld med huvudvärk, ont i kroppen, allmän sjukdomskänsla, rinnsnuva, ont i halsen, täppt i näsan och rinnande ögon. Nu är jag mest hes och snuvig och en aning hostig.
Lilla Svalan däremot har i första hand feber och hosta. I dag har hon börjat få ont i halsen också.

Jag trodde ärligt att vi skulle kunna ta oss till jobb och skola i dag och gick upp kvart i sex som vanligt, och väckte lilla Svalan fem i sju. Då hade hon ingen feber men var hostig och allmänsjuk och hade rejält ont i halsen. Det blev till att vara hemma en dag till. Och tur var väl det för i dag har hon haft feber igen.

Just nu står jag i valet och kvalet. Ska vi göra ett nytt försök med vardagsliv i morgon eller ska jag kasta in handduken redan nu och bereda mig på ytterligare en vabdag.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4199