Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Stavardag

BarnaPosted by Zäta Sat, September 22, 2012 16:23
Jag är helt mör i vänsterhanden. Anledningen är att jag just knåpat ner 629 ord som Guldgossen ska lära sig stava inför provet nästa vecka. Det handlar om dubbelteckning, m- och n-ljuden i dubbelteckning och hur släktskapsord och grundformer påverkar dubbelteckning. Det handlar också om å-ljudet, ng-ljudet, j-ljudet, tj-ljudet, ä-ljudet, sj-ljudet och k-ljudet samt alla regler och framförallt undantag från reglerna som finns.

Jag har lärt mig massor som jag inte kommer komma ihåg. Hoppas bara att Guldgossen har bra mycket bättre klisterhjärna än jag.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4187