Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Medan katten är borta...

På agendanPosted by Zäta Fri, August 03, 2012 07:58

Förundersökningsledaren har varit på jobbresa till Arvika. Han for i onsdags morse och kom hem vid niotiden i går kväll.

När jag for förbi Skogshyddan efter jobbet i går, på väg för att hämta lilla Svalan på fritids, såg jag att de höll glassboden öppen. 27 sorters kulglass såg allt för frestande ut för att jag skulle kunna slå det ut hågen.

Så i stället för middag och en lugn hemmakväll blev det oförhappandes glass och en lugn minigolfkväll på Skogshyddan i stället. Jag bad barnen tjata på mig om att de ville spela minigolf (för formens skull) och jag var inte helt oväntat osedvanligt tillmötesgående.

Fördelen med att spela minigolf utan Förundersökningsledaren är att någon av oss andra faktiskt har chansen att vinna. Den här gången blev det riktigt rafflande. Lilla Svalan slog spik och var uppe och nosade i tätstriden men inför sista hålet stod det mellan mig och Guldgossen. Och när poängen räknats samman visade det sig att vi båda landade på 38 slag.

När vi kom hem fram på kvällningen gick jag en runda i trädgården. Åskan mullrade i fjärran och det var mörkt i sydväst. Luften var sådär elektrisk och jag väntade mig ett rejält åskväder efter dagens hetta. Men när jag ställde jag mig och lagade köttfärssås brakade regnet loss och sedan blev det inte mer med åskan.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4158