Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Fira första vardagen

VardagsnäraPosted by Zäta Tue, July 31, 2012 07:53

När Förundersökningsledaren och jag kom hem från första arbetsdagen efter semestern, var både han och jag helt färdiga. En tidig morgon, åtta timmars strukturerat arbete och lite vanligt vardagsliv tog tydligen knäcken på oss.

Ingen av oss var sugna på att ställa oss i köket och laga mat och dessutom kunde vi inte för vårt liv lyckas komma på vad vi i så fall skulle äta.

Förundersökningsledaren kläckte den brillianta idén om att "överraska barnen" och "fira första arbetsdagen" med hämtpizza.
Sagt och gjort.
Efter en kvart satt hela familjen bänkade framför ett gammalt avsnitt av Macahans och njöt rykande varm pizza.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4151