Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Kalasdagar

På agendanPosted by Zäta Sat, June 23, 2012 22:33
Nu har vi haft kalas i dagarna två. Förundersökningsledaren bör känna sig vederbörligen firad.

I går samlade vi några vänner till midsommarfest. 39 personer var vi.
I dag var Förundersökningsledarens och mina föräldrar här plus mina systrar med familjer. Det var bara Italiensysterns man som inte var med. Han jobbar fortfarande.

Vi har bjudit på fläderbål med melontärningar, grillad kyckling och fläskytterfilé med potatisgratäng och sallad och så jordgubbstårta.

Nu är vi mätta och trötta.
I morse lyckades jag sova till halv tio vilket gav mig åtta timmars sömn. Jag var visserligen uppe på toa en sväng vid kvart i sex men somnade om sen.
I går morse vaknade jag dock redan klockan sex och kunde omöjligen somna om. I stället passade jag på att vaxa benen medan jag väntade på att de andra skulle vakna så att jag kunde börja väsnas med elvispen och lägga ihop tårtorna.

Det var en hel del att fixa med i går men tack vare den tidiga morgonen och bra planering så hann vi förbereda allt i lugn och ro. Jag hann till och med både sminka mig överdrivet mycket i gröna färger och manikyrera naglarna.

I morgon är det söndag, ytterligare en ledig dag, och då tänker jag inte göra någonting alls.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4128