Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Saft och avspark

På agendanPosted by Zäta Mon, June 11, 2012 07:51

I dag ska jag hälla av fläder- och rabarbersaften.
Jag vill också koka ny saft för nu har fläderbuskarna börjat blomma på allvar. Jag har rabarber kvar som jag kan tippa i om det jag häller av i dag blir gott.

För övrigt är det väl inte så mycket på agendan. Tvätten är struken men det finns mer att lägga i maskinen. Huset är fortfarande något sånär välstädat. Det ska regna så alla trädgårdsbestyr får dröja i väntan på bättre väder. Jag skulle kunna sy på Falunkorvens lapptäcke men saftandet tar nog det mesta av tiden.

Och så var det visst nåt TV-program som hela Sverige kommer tala om i morgon.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4118