Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Lördag

På agendanPosted by Zäta Sun, June 10, 2012 00:19
I dag har jag varit i Kaffestugan och jobbat. Vi var bara fyra stycken men tack vare bra samarbete och ett stort mått energi så klarade vi ut det ändå. Jag stod mestadels i kassan.

Under eftermiddagen har jag varit ute och samlat sniglar. Det kommer allt fler även utanför min trädgård. Hittills är det ingen som passerat tomtgränsen (så vitt jag vet) men de börjar ta sig närmare och de visar stort intresse för mina potatisar som äntligen börjar titta upp ur jorden.

I kväll har jag stått och strukit några timmar. Jag har hunnit avverka både "Flight 93" och "The 6:te Day".
I morgon blir det tidig uppstigning men jag har druckit två koppar kaffe och är inte överdrivet trött trots att klockan passerat midnatt.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4116