Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Nationaldagen

På agendanPosted by Zäta Wed, June 06, 2012 11:25

Lilla Svalan badar tillsammans med en övernattande kompis.

Förundersökningsledaren och Guldgossen är ute i båten och ekiperar den inför kommande sjösättning. När det blir får vädret avgöra men det dröjer nog ett tag till.

Jag sitter i soffan och samlar kraft inför en dag i trädgården.

Det ska vara fint väder hela dagen i dag. Som ett lite andingshål, perfekt planerat av Gud för att vi ska få ut maximalt av vår lediga dag. Det har regnat måndag-tisdag och det ska regna torsdag-fredag men just i dag lyser solen.

Det kliar i mina trädgårdsfingar efter att få ut och jobba. Jag har pioner att binda upp, rabatter att rensa, odlingar att täcka med gräs, jord som ska grävas igenom...

...men ändå sitter jag i soffan och suckar. Jag har huvudvärk och ont i nacken, axlarna och ryggen. Mensvärk har jag också.
Tyck synd om mig!

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4113