Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Håll skinnet spänt

MatnyttigtPosted by Zäta Wed, May 30, 2012 06:34

För en tid sedan köpte jag en burk ansiktskräm på Willys. Jag tycker huden varit torr och ospänstig sedan jag fyllde fyrtio och tänkte att lite dagkräm nog skulle göra susen.

När jag kom hem och tittade närmare på burken upptäckte jag att det var Nivea Visage Q10 Anti-Wrinkle. Trots ett långt och krångligt namn var innehållet lätt att aplicera och sedan dess har jag smörjt in ansiktet troget varje morgon.

Och när jag skärskådade mitt anlete i spegeln i morses tyckte jag mig ana en viss förändring. Några av rynkorna i pannan och kring ögonen har börjat slätas ut.

Om det är en effekt av Nivea Visage Q10 Anti-Wrinkle eller om det snarare är tack vare Very Good Delicato Cocies ska jag dock låta vara osagt.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4101