Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Avloppsmys

VardagsnäraPosted by Zäta Mon, May 28, 2012 23:12

Det finns ingenting som går upp mot lite avloppsrensning om man vill avsluta kvällen på ett mysigt sätt.

Nu har jag legat på knä framför först mitt och sedan Förundersökningsledarens handfat och tagit hand om hår, grått slem, naglar, grått slem, tandkrämsrester, grått slem, hudavlagringar och ännu mer grått slem. Jag funderar på vart allt grått slem kommer ifrån. Det är väldigt gojsigt och luktar förfärligt.

Med hjälp av en gammal tandborste, händerna och lite vanlig flytande tvål har jag trollat till det så att det nu plötsligt går att spola vatten i handfaten utan att det tar tjugo minuter för vattnet att rinna ner.

Tyvärr skvätte en del av det grå gojset upp i högerögat. Det sved som bare den så jag misstänker att det grå består till största delen av Förundersökningsledarens rakvatten.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4097