Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Förkylning och magont

SjuktPosted by Zäta Tue, May 08, 2012 11:17
Jag hade inte behövt oroa mig för att inte lyckas vila ordentligt. Visserligen curlade jag iväg lilla Svalan till skolan med bilen (högst onödigt om ni frågar mig) och gick upp strax efter sju och har sen inte lyckats somna om, men jag har heller inte lyckats åstadkomma ett skapandes grand.

Faktum är att jag legat i sängen och tittat på ett avsnitt av Let´s Dance och sedan en hel hoper klipp av Laila bakar i Frankrike. Det är först nu jag orkat mig upp ordentligt för en lätt frukost (framför TV:n). Jag kan konstatera att oavsett hur ofantligt söt Leila är med sina bruna ögon och lätt brunbrända skinn så ska hon nog inte avnjutas i allt för stora portioner åt gången. Alla bakverk innehåller citron, choklad, grädde och ägg. Nu är jag lätt illamående och har bara lyckats få i mig en kopp te och några digestivekex.

Jag förstår inte riktigt varför jag känner mig så eländig. Det är bra en vanlig förkylning. Jag har inte ens feber. Bara snuva, ont i halsen och en aning hosta. I vanliga fall brukar jag till och med klara feber utan att bli nämnvärt påverkad.

Just nu lutar det åt att jag blir borta från jobbet i morgon också. Det känns inte alls bra.

Åh, just det. I morgon skulle jag varit borta från jobbet ändå, i alla fall i början av dagen. Guldgossen ska till en läkare för att vi förhoppningsvis ska klura ut vad som orsakar hans magknip. Han har haft ont i nästan ett och ett halvt år. I början var det långt mellan tillfällena men nu är det allt oftare. Innan vi for till Italien hade han ont flera gånger om dagen. Och när vi var där hade han ont nästan hela tiden. Men då var han också sjuk.

Jag gissar på laktosintolerans, glutenintolerans eller i värsta fall magsår eller en rejäl magkatarr. Det kan ju också vara något med blindtarmen eller något kolikartat, visst finns det kolik även för vuxna?

  • Comments(2)//blogg.zettervall.se/#post4062