Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Hemkunskapslärare

BarnaPosted by Zäta Fri, April 27, 2012 23:29
I dag hade jag bestämt att vi skulle städa lite. (Ja, bli inte oroliga. Naturligtvis var det Förundersökningsledaren som redan tidigare bestämt det där om städningen. Men jag hade skjutit på det lite och plötsligt var det fredag och hög tid att få den där städningen gjord.)

Förundersökningsledaren har varit i kyrkan och agerat ljudtekniker så det föll på min och barnens lott att fixa städningen. Dammsugaren hade Förundersökningsledaren framme i går kväll så det återstod bara att plocka undan lite och att städa toaletterna.

Medan jag lagade middag befallde jag Guldgossen att plocka bort allt som inte låg på sin rättmätiga plats.
Lilla Svalan volonterade för toaletterna. Hennes kompis Flätan var här så jag förundrades en aning över lilla Svalans tjänstvillighet.

Än mer förundrad blev jag när jag fick höra lilla Svalan undervisa Flätan i toalettstädningens sköna konst.
-Först trycker man ut allt vatten ur toalettstolen. Och så häller man i sån´t här medel. Det är jättegiftigt så man måste vara försiktig. Sen ska vi vänta lite. Och då passar vi på att tvätta tvättstället. Vi kan ha en sån här svamp. Och för att det ska skina fint så tar man ett torr trasa och torkar med.

Rent blev det också!

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4057