Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Pillrigt

BarnaPosted by Zäta Fri, April 27, 2012 22:26
Förundersökningsledaren reser en del i jobbet. Förra veckan var han till exempel i Finland.

Tidigare i veckan beställde han hem en kabinväska. Den anlände i dag.
Förundersökningsledaren hade bara precis hunnit packa upp sin väska (ur kartongen, märk väl) så var Guldgossen framme och pillade på låset.

Tänk att det räcker med tre siffror, tre små snurrbara hjul, för att alstra tusen möjliga låskombinationer.

Guldgossen blev helt knäckt när han insåg vad han gjort. Förundersökningsledaren uppvisade mer tålamod än vad som är möjligt kvart över tio på kvällen efter att först ha jobbat en hel dag och sedan ägnat hela kvällen åt att köra ljudet i kyrkan.
Själv blev jag lite arg. Varför ska vår son alltid vara på och pilla på allt?!

Som tur var hade Guldgossen inte råkat ändra den förinställda koden. Det var bara en av sifferhjulen som ställt sig lite snett och förhindrat låset från att snäppa upp.
Så nu är friden återställd hos familjen Zäta.

Och kanske, kanske är inte Guldgossen lika snabb på att trycka, prova, testa och pillra nästa gång han kommer i närheten av något lite mer avancerat än säg... en burk majs.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4055