Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

En dag i taget

VardagsnäraPosted by Zäta Wed, April 11, 2012 07:47

Det var väldigt vad lätt det var att komma tillbaka till gängse rutiner igen.
Världen är blöt och grå men livet går vidare ändå.

Jag är visserligen lite tröttare än vanligt men jag kliver ur sängen på mornarna, äter min frukost, skjutsar barn till skolan och mig själv till jobbet, jobbar på så gott jag kan, far hem igen, hämtar lekande barn, lagar middag, äter middag, förhör läxor - och går och lägger mig.

Så småningom räknar jag med att komma tillbaka till stadiet där jag faktiskt också orkar göra lite nytta hemma. Jag tänker på tvätt, lapptäcken, sloknande blommor, dammråttor och allt annat som kännetäcknar mitt hem för tillfället.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4036