Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Rosa händer

BarnaPosted by Zäta Sat, April 07, 2012 12:48
Natten mellan skärtorsdag och långfredag sov lilla Svalan över hos Flätan. Flätan hade sova-över-kalas så det var sex fnissiga flickor som rumsterade tillsammans.

När de gått och lagt sig för att sova kom de överens om att inte berätta några spökhistorier för varann. Det var inte värt att riskera nattsömnen.
-Ja, sa lilla Svalan. Vi får till exempel inte berätta den här: (Och så sjöng hon med sin kusligaste röst.) "Rosa händer, rosa händer".

Då brast E i gråt så lilla Svalan var tvungen att hämta Flätans pappa till tröst. Även några av de andra barnen blev rejält uppskrämda.
Lilla Svalan och Flätan somnade snabbt medan de andra barnen låg vakna till halv fyra.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4033