Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Dagens ungdom

BarnaPosted by Zäta Thu, April 05, 2012 08:00

Guldgossen hade en kompis hemma hela dagen i går. Han sov även övernatt och lilla Svalan och jag försökte därför göra våra morgonbestyr så tyst som möjligt i morse.

Hela kvällen i går satt Guldgossen instängd i sitt rum och spelade Mindcraft. Nere på kontoret satt hans kompis och gjorde detsamma. De pratade med varandra via Skype och använde både djupa bröströster och höga kastratstämmor även om ingen av dem ännu närmat sig målbrottet.

Vi andra i familjen tittade på varandra med både brydda och roade blickar och skakade samfällt på våra huvuden.
Vad är det med dagens ungdom egentligen? Hur umgås man?

Men förresten, vad är det med dagens tanter? Som bara måste blogga och facebooka och twittra för att känna att de lever. (Vill bara upplysa om att jag inte twittrar (än)).

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4031