Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Ändrade planer

På agendanPosted by Zäta Wed, April 04, 2012 07:55

Det blir ingen bort-bjudar-middag i kväll. Mannen i familjen är sjuk. Någon segdragen influensa kan man tro.

Men Guldgossens kompis kommer i alla fall och ska övernatta till i morgon.
I kväll lagar vi till kyckling och jag ska starta en pizzadeg till i morgon kväll. Jag ska också tänka igenom mitt bidrag till påskfesten och skriva inköpslista.

I går kväll talade jag en stund med Falunsystern. Hon och hennes familj flyttar till hus över påsken och har ägnat den senaste tiden åt idogt renoverande. Målning, golvläggning och tapetserande. De verkar så händiga, hon och hennes man. De gör allt själva och jag är övertygad om att det dessutom blir bra.

Det är synd att vi inte har tid att få till en resa för att hälsa på dem i deras nya hus. Men det kanske kan lyckas bli ändrade planer på det området också...

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4029