Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Koll på läget

På agendanPosted by Zäta Mon, April 02, 2012 20:33
Kortvecka.
Påsklov.
Svinkallt.

I kväll har jag skjutsat Guldgossen till svärföräldrarna för övernattning. Han kommer bli hämtad av Förundersökningsledaren och lilla Svalan efter jobbet i morgon.
Då ska Förundersökningsledaren också passa på att hämta hem betongplattor som ska ligga under regelverket till altanen.

Efter min tripp till Lundsbrunn for jag direkt till kyrkan för lite körövning inför långfredagen. Förundersökningsledaren och lilla Svalan var redan där för Förundersökningsledaren är med i församlingens web-grupp och de hade ett av sina planerings- och arbetsmöten.

Nu är lilla Svalan och jag hemma igen medan Förundersökningsledaren är kvar i kyrkan ett tag till.

I morgon kväll, medan resten av familjen är i Lundsbrunn, tror jag att jag ska passa på att simma igen. Kanske inte 3000 meter som förra veckan, men väl 2000.

På onsdag kväll är vi hembjudna på middag till goda vänner. Då får vi med oss en kompis till Guldgossen hem eller så lämnar vi kvar Guldgossen där för övernattning och umgänge.

På torsdag kväll är lilla Svalan bjuden på övernattningskalas hos Flätan. Själv ska jag förbereda lite inför påskaftonsmaten tänkte jag. Jag behöver åtminstone handla.

På långfredagen blir det sång i kyrkan.

Påskafton firar vi hos goda vänner.

På påskdagen ska jag också sjunga en sång i kyrkan och på eftermiddagen är vi bjudna på 40-årskalas.

Annandagen får vi nog använda till att vila upp oss lite...

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4024