Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Flarigott

BarnaPosted by Zäta Wed, March 21, 2012 08:00

Jag hade planerat att simma i går kväll. Förundersökningsledaren har fortfarande ont av sitt spräckta revben sedan han plurrade för några veckor sedan, och det innebär att han inte kan spela innebandy på tisdagarna som han annars brukar.

Jag har sett fram emot att få prova mina nya, dyra simglasögon ända sedan jag köpte dem.

Men det blev ingen simtur i går. I stället tog jag med mig lilla Svalan och hennes kompis Flätan till musikskolans prova-på-kväll.
Flickorna fick liv i både fioler, cellos, pianon, klarinetter, trumpeter, tromboner, tvärflöjtar, gitarrer, fagotter, oboer och diverse slagverk.

När kvällen var över hade båda flickorna sina önskelistor klara. Men vad var det de konstiga instrumenten hette nu igen?
Flätan berättade för sin mamma:
-Jag har bestämt mig för att spela flarigott... jag menar klarigott... eller... vad hette det nu igen Zäta?

Flätan vill spela:
1. Klarinette
2. Fagott
3. Tvärflöjt
4. Cello

Lilla Svalan önskar:
1. Fiol
2. Trombon
3. Tvärflöjt

Jag har bara en stilla undran. Hur gick det med mina önskningar då? Vad är det för fel på piano och gitarr?

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post4006