Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

På stan med dottern

På agendanPosted by Zäta Sat, March 17, 2012 15:48
I dag har lilla Svalan och jag varit på stan.

Först kikade vi in på Lidens och tittade på de nya krokodilerna och flodhästarna. Jag råkade få se en fantastiskt fin gjutjärnsställning också, som jag skulle vilja ha i trädgården. Den var stor som ett lusthus och det fick plats små stolar och ett cafébord där inne. Skapelsen saknade dock prislapp, vilket var synd för nu kan jag inte sluta drömma om den.
På Lidens visade lilla Svalan upp blå orkidéer. Det såg så konstgjorda och märkliga ut att jag faktiskt tyckte de var fula. Vi kikade lite på köttätande växter också, och något slags låga buskar som drar ihop bladet om man rör dem.

Efter Lidens for vi fram på stan och gick först till Second Hand. Jag tittade på tavlor och letade efter en piedestal. Jag hittade ingenting av detta men råkade köpa två böcker om lilla Svalan fyndade en present till sin farfar.

På torget köpte jag regnkläder till äldste Italienkusinen och ett par tunnavantar till lilla Svalan. Vi hittade fina rosor till svärfar och så vädrade vi färska munkar som vi slängde i oss som fika.

Målet för resan var egentligen att göra av med presentkort på H&M.
Lilla Svalan hade spanat in ett par byxor och en klänning som hon gärna ville ha. Vi hittade bra storlekar, stod i lång kö till provhytterna och när sedan köpet var klart åkte vi hem.

I eftermiddag ska jag nog hjälpa Förundersökningsledaren att röja lite. Han är så redig med det där. Jag får mest ångest när ord som "städa", "slänga" och "sortera" kommer på tal.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3998