Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Kvinnodagen

KollegorPosted by Zäta Thu, March 08, 2012 07:56

Internationella kvinnodagen!

På väg till jobbet i morses frågade P4 Skaraborg hur vi kvinnor gör för att sätta lite guldkant på just den här dagen. Jag tänkte i mitt stilla sinne att det väl borde vara männen som anstränger sig lite extra för att fögylla sina kvinnors dag.

Här på jobbet har i alla fall männen fattat galoppen.
När jag anländer till min plats ligger en påse Ahlgrens bilar och väntar på tangentbordet, och när jag dragit igång datorn möter mig en fantastiskt bild på administrationskontorets välbygda gossar med bara överkroppar och svällande muskler, allt för att vi kvinns ska ha något att vila ögonen på medan vi ringer.

Om något minut ska jag gå ut i köket, där chefen dukat upp frukost till sina kvinliga anställda. Jag skulle tro att de få karlar som jobbar här också kan få sig en macka om de vill.

Hoppas att alla kvinns som läser det här får en lika bra dag som jag verkar få!

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3984