Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

I går och i dag

På agendanPosted by Zäta Wed, February 22, 2012 07:47

I går var det fettisdag. Eller fettis-dag som vi sa på jobbet efter att chefen bjudit på underbart goda semlor. Ännu mer fettis blev jag senare på kvällen efter att ha ätit dagens andra semla.

I dag är det askonsdag. Men nej, jag tänker inte käka någon aska för den sakens skull. Det blir torsk och kokt potatis med citronsås till lunch.

I går var det nästan lite vårkänning i luften. Jag tog en kort promenad till hälsokosten för att utöka förrådet av rosenrot. Inte för att det håller på att ta slut - utan för att jag fått en rabattkupong på posten.
Solen gassade och jag blev sugen på att ställa mig platt mot en tegelvägg och bara suga i mig. På min lilla promenad noterade jag att snön börjat smälta.
Det som göms i snö kommer upp i tö. Hundbajs till exempel.

I dag får det bli inomhusmotion. 2000 meter i badhuset står på schemat. Jag snor med mig lilla Svalans simglasögon om jag kommer ihåg det, de är bättre än mina, och satsar på att hinna hem innan det gått för lång tid av Sveriges Mästerkock.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3955