Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vabdagsverksamhet

På agendanPosted by Zäta Thu, February 09, 2012 12:23
Sådärja! Nu är hela huset dammsuget. Ja, inte garaget och förrådet och inte de båda klädkamrarna, men resten. Och tvättmaskinen går och två tvättar ligger och väntar på att strykas och sorteras.

Men först är det dags för lunch. Det blir kanske lite tidigt eftersom jag inte väckte lilla Svalan förrän kl 10. Hon har ingen feber. 37,3 kallar jag i alla fall inte för feber. Men hon är lite mör. Nu har hon placerat sig i TV-soffan igen, efter att ha hjälpt mig att damma.

I eftermiddag väntar mer städ (toaletterna) och kanske lite lapptäckssömnad. Lilla Svalan har annonserat att hon vill pyssla och när Guldgossen kommer hem vill hon ut och leka. Guldgossen (läs datanörden) lär inte vara så pigg på det men jag kommer tvinga honom. Känner sig lilla Svalan tillräckligt pigg för att vilja gå ut och leka tycker jag gott han kan hänga på.

Jag får själv äta upp de kvarvarande pannkakorna till lunch. Vi åt pannkakor till frukost, lilla Svalan och jag, och nu vägrar hon plötsligt att äta mer av denna ljuvliga rätt. I stället har hon beställt nudelsoppa.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3936