Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Sportlördag

På agendanPosted by Zäta Sat, February 04, 2012 15:04
En vackert orörd lördag (om man bortser från den snöpliga starten med allt för kort sovmorgon). När man inte har något inplanerat kan man göra vad man vill!

Jag hade redan tidigare i veckan vissa funderingar på att ta med barnen till badhuset. Förundersökningsledaren åker skridskor på Lidan och jag tyckte att det vore bra för övriga familjemedlemmar, inklusive mig själv, om vi också ser till att röra på fläsket lite.

Lilla Svalan fick med sig en kompis och Guldgossen fick med sig en kompis så bilen blev full till badhuset. Det var bara jag som inte fick med mig någon kompis. Jag är nog lika glad ändå för jag brukar vara ganska osocial när jag simmar. Med huvudet mer under än över vattenytan så är jag tämligen svårkonverserad.

Idag bestämde jag mig för att inte simma mot klockan, och inte simma mer än tusen meter. Trevligt nog hade barnen så pass kul att de ville stanna kvar länge så trots att jag var uppe ur bassängen emellanåt så klämde jag mina två kilometer i alla fall. Jag tror det tog ungefär en timma och tjugo minuter, inklusive pauser då jag var uppe och pratade med barnen. Det var jätteskönt att inte simma sig genomtrött.

Nu har vi varit och lunchat på McDonald´s och alla barn är med hem. Förundersökningsledaren kom precis innanför dörren och om en timme ska Guldgossen, hans kompis och Förundersökningsledaren iväg igen för att åka skridskor på bandyarenan.

Själv ska jag ta hand om tjejerna lite, samt fortsätta sy på lapptäcket. Om en liten stund kommer det ytterligare en flicka hit och hon ska sova över till i morgon. I kväll blir det nog melodifestival eller kanske Gladiatorerna.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3929