Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Lugn och fin

VardagsnäraPosted by Zäta Fri, January 27, 2012 07:57

Jag mår inte bra. Det är helt enkelt lite för mycket nu.

I natt låg jag vaken länge och hade ont i hjärtat. Jag fick övertyga mig själv om att det är "inbillelse" (som pappa säger) för att överhuvudtaget lyckas somna igen. Sedan sov jag oroligt och vaknade stup i kvarten.
Ett tag var jag orolig att jag skulle få en panikångestattack men jag slapp. Det är verkligen hemskt när hjärtat rusar, kroppen "försvinner" och man är övertygad om att man håller på att dö.

Jag tror att det bara är så enkelt att sömnbrist parat med lite för mycket att tänka på ger mig de här symptomen. Jag trivs liksom inte någonstans, känner mig alltid som om jag är på väg, kan inte slå mig till ro, kan inte samla tankarna...

Jag skulle behöva gå igenom en stor hög papper som väntar på köksbordet. Mycket kommer från skolan. En del gäller läger.
Det finns en ännu större hög smutstvätt som ska sorteras och tvättas.
Det finns ett lapptäcke som ska sys.
Det finns en jobb som ska skötas och som numera innebär större ansvar, som ska tas.

Det finns krav att leva upp till. De flesta har jag själv skapat.

Jag behöver sätta mig ner och andas en stund. Blanka hjärnan, trycka på reset. Samla ihop, bena ut och börja om.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3915