Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Yr av sömnbrist?

TröttPosted by Zäta Wed, January 25, 2012 22:13
06.22 Tåget gick från Skövde station.
09.45 Avtalat kundbesök i Stockholm (vi var där lite tidigare).
13.15 Skiljdes från kollegan vid centralstationen och satte mig att vänta med en god bok.
15.10 Tåget avgick från Stockholm.
18.15 Tillbaka i Lidköping efter att ha passerat en trafikolycka i Skara och kört extra sakta runt Vinninga för att inte krocka med några rådjur som hamnat på fel sida viltstängslet.
18.45 Åkt hemifrån igen för att vara med på en samling i kyrkan för oss som jobbar med servering.
21.57 Skriver det här inlägget för att tala om jag var varit vaken sedan klockan fyra i morses och VERKLIGEN skulle behöva gå och lägga mig nu...

...MEN...
Jag vill inte lägga mig.
För innan jag kryper till kojs behöver jag tvätta av mig sminket jag la för 15½ timma sen och jag är så snygg!

Allvarligt talat alltså, med risk för att låta som en självcentrerad modebloggare, men det blev så bra!
Och ändå var det en snabb och enkel sminkning.

Efter duschen Smorde jag in ansiktet med min nattkräm som är ganska fet och fuktighetshållande. Sedan åt jag frukost och lät krämen gå in i huden. Efter det bättrade jag på med en tunnare creme från BodyShop och som gör huden matt och är ett bra underlag för sminket. Sedan duttade jag på lite halvtransparent foundation på några röda prickar och så borstade jag på puder och rouge. Käkarna fick sig lite rouge också för jag har läst att det ska dölja dubbelhakorna och så blev det visst en puff på hakan och lite vid hårfästet också för det lär rama in ansiktet och ge karaktär.
Så plockade jag fram en ganska stor borste och satte ljus ögonskugga under ögonbrynen och i ögonvrån och fortsatte sedan med en liten pensel och mörkgrå skugga intill ögonfransarna på ögonlocken. En svart kajal innanför undre fransraden och så den underverkande Max Factors fantastic super extra long and strong and curw and curl formula fals lash effect mega mascara så var jag klar!

När jag slutar le, ser helt allvarlig ut, spänner blicken i spegelbilden, lägger huvudet lätt på sned, lyfter upp hakan en aning, plutar med underläppen och sedan släpper fram ett litet, snett leende så blir jag faktiskt jättesnygg med det här sminket.

Eller har jag redan börjat drömma...

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3913