Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Friluftssöndag

På agendanPosted by Zäta Mon, January 23, 2012 07:58

I går blev det friluftsliv för familjen Zäta.
Efter kyrkan drog vi till pulkabacken. Barnen och Förundersökningsledaren åkte bob, tefat och flygande matta och sedan grillade vi hamburgare på gasolgrillen.

Jag är inte mycket för pulkaåkande. Sist jag åkte slog jag en ofrivillig volt och hade ont i ryggen i flera veckor. Någon gång i min ungdom körde jag på en stubbe och hade ont i svanskotan jättelänge.

I går nöjde jag mig med att hålla koll på pulkorna. Guldgossen utsåg mig till pulkakalle.
Jag borde hållit koll på barnen lite bättre också. Lilla Svalan fick för mycket fart med sin flygande matta och voltade tre varv och slog i hela vänstersidan inklusive huvudet. Sedan fick hon ta en paus och följa med Förundersökningsledaren hem efter grillen. När de kom tillbaka var hon dock fit for fight igen trots att hon sagt att hon "aldrig tänker åka pulka mer!"

Trots att det bara var nollgradigt frös jag rejält, framförallt om händerna. Det var inte alls dumt att få i sig en kopp varm choklad, men nästan ännu skönare att bara få hålla händerna runt den varma muggen.

När vi kom hem från pulkabacken tände Förundersökningsledaren en brasa i kaminen och sedan satt vi där och grillade machmallows. De gör sig liksom inte så bra över en gasollåga men vid glöden därhemma blev de till en god efterrätt.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3912