Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

ICA kontra Willys

VardagsnäraPosted by Zäta Fri, January 20, 2012 07:53

Efter jobbet i går handlade jag på Willys.
Sist jag var och handlade hamnade jag på ICA tillsammans med lilla Svalan. Jag brukar aldrig handla på ICA för jag har inbillat mig att det är dyrare men nu hade jag en bonuskupong på 25 kr som vi lyckats skramla ihop till under förra året.

Jag var inte särskilt nöjd med ICA. Allt var dyrare. Påläggsskinkan, blandfärsen, mjölken och frukten. När jag kom till fruktavdelningen förväntade jag mig möta pinfärsk, finfin frukt och spänstiga grönsaker. Det är ju allmänt känt att ICA har mycket bättre frukt- och gröntavdelning är Willys.
Men jag blev besviken. Jag hittade inte ett enda äpple som inte var en aning kantstött och inte en enda röd paprika som var en aning ankommen.

När jag igår kväll klev in genom svängdörrarna till Willys kändes det som att komma hem - ända tills jag avancerat en aning längre in i butiken och upptäckte att Willys håller på att flytta runt allt och byta hyllsystem.
Tillsammans med övriga matinköpare gick jag runt mellan hyllorna med sökande blick och förvirrad uppsyn. Två gånger fick jag fråga mig fram; efter Skogaholmslimpa (som var slut för att den bara kostat 10 kr) och falukorv (som fått tillfällig boning bredvid mjölkdisken).

Väl hemma, med två välfyllda kassar, åt jag en ostkaka och bakade en sockerkaka.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3908