Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Julaftonssnö

Väder och vindPosted by Zäta Tue, January 10, 2012 07:56

Vi har inte städat ut julen än. Knut har namnsdag på fredag och innan dess vägrar jag packa ner en endaste liten tomte. Guldgossen har till och med föreslagit att vi låter granen stå framme hela året och just nu är jag lite sugen på att göra honom till viljes. Det är så mysigt med ljusen och det röda blänket under trappan där granen bor.

I går började det plötsligt snöa. Stora, feta julaftonsflingor som gjorde varenda barnasjäl lycklig. Förundersökningsledaren var kanske inte lika lycklig när han var ute och skottade bort allt det tunga vita som samlats på garageuppfarten, men inne i huset hade vi det hur mysigt som helst.

Nästa så att jag var sugen på att fira jul igen.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3894