Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

God Jul

TroPosted by Zäta Sat, December 24, 2011 07:43
God Jul till er allesammans!

I dag börjar firandet av Jesu födelse. Det är ett helt makalöst underverk - att Jesus föddes hit till jorden.

Om jag vore Gud och bodde på det häftigaste, coolaste, finaste och underbaraste stället som finns så skulle jag allt vilja att mitt barn växte upp där. Aldrig i livet att jag skulle skicka i väg honom till ett kallt, ogästvänligt ställe där jag visste att han skulle få tillbringa sina första år som flykting och sedan fortsätta livet som vuxen med att vara förföljd, där mäktiga män konspirerar för att ta död på honom.

Jag kommer aldrig helt förstå hur mycket Gud verkligen älskar mig, inte förrän jag kommer hem till honom, men det jag förstår överväldigar mig.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3874