Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Underkylt regn

Väder och vindPosted by Zäta Wed, December 14, 2011 07:50

Den senaste veckan har Guldgossen övergett cykeln om mornarna och i stället tagit skjuts av mig när jag ändå kör lilla Svalan till skolan. När skolan är slut har han nyttjat apostlahästarna för att ta sig hem.

I dag är det dock onsdag och onsdag betyder franskalektion och franskalektionerna hålls på en annan skola, så han måste cykla.

Och just i dag är det förädiskt halt ute. Jag var nära att slå en rova på väg till brevlådan i morses. Garageuppfarten såg bara lite blöt ut men all skimrande väta var i stället glatt halka.
Jag har förvarnat Guldgossen och hoppas innerligt att han tar det lite lugnt och inte kör i brôt med cykeln.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3859