Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Julbord

KollegorPosted by Zäta Sun, December 04, 2011 02:05
Klockan är två... på natten... och jag har just kommit hem från julbordet med jobbet i Arenan. Maten var helt okej. Arvingarna spelade för högt men det var kul att dansa. Sara Löfgren och Kim Fransson röjde loss. LaGaylia Frazie (fundera på den stavningen en stund) och Anna Sahlin sjöng gospel, blues, rock... och hade också med sig två jätteduktiga sångare i Tobias Lundqvist och en kvinna jag inte hann uppfatta namnet på.
Kvällen konferencier var trollkarlen Gaston som visserligen inte trollade så värst men som var riktigt rolig emellanåt.

Nu är jag förmodligen övertrött för jag är inte ett dugg sugen på att gå och lägga mig. Vilket är lite synd eftersom jag måste vara i kyrkan i god tid i morgon bitti för att förbereda radiosändningen.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3835