Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Berit

Väder och vindPosted by Zäta Mon, November 28, 2011 07:53

Berit var på besök i går. Hon verkade lite småarg. Vi släppte inte in henne i huset men lilla Svalan var ändå lite rädd för fruntimret som stod där utanför knuten och blåste och blåste.
-Ge dig av! uppmanade lilla Svalan. Här har du inget att hämta. Alla takpannor sitter fast och vi har inga stora träd du kan leka med heller.

Och hon gav sig iväg, obemärkt under nattens mörkaste timmar.
Jag låg hopkrupen i sängen som en liten boll och huttrade trots yllesockar och pyjamas.

På väg till skolan på morgonen såg lilla Svalan och jag hur Berit dragit fram och lämnat vägen skräpig av grenar och barr bakom sig. Men inga kullfallna träd eller annat stök. Hon hade väl förtagit sig där nere i söder kan tänka.
Radion rapporterar att 70.000 hushåll fortfarande saknar ström i södra Sverige. Jag förunderas att det överhuvudtaget är så många som ännu inte fått elledningarna nedgrävda.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3823