Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vardagsspänning

KollegorPosted by Zäta Mon, November 21, 2011 19:22
Det blev lite spänning med tågresan i dag. Inte på väg till Stockholm som jag befarat, men när vi skulle hem.

Biljettkassörskan på stationen i Skövde ändrade snabbt och lätt på vår bokning så att jag kunde åka i stället för kollegan, utan att ta omvägen via ombokning och nybokning.

Dagen i Stockholm har också varit givande. På resan upp hann arbetsledaren sätta mig in i de spörsmål vi skulle diskutera med kunden och jag kände mig tillräckligt förberdd när vi klev av tåget.

Förmiddagen ägnade vi åt fältstudier och efter lunch träffade vi kunden. Vi hade avsatt två timmar till kundbesöket, men mötet drog ut på tiden och när vi äntrade taxin för snabb färd till centralstationen... startade inte taxin. Taxichauffören var lika förbryllad som vi. Jag försökte mig på ett litet utlåtande i form av:
-Det låter inte som om den går på alla cylindrar! men det gjorde ingen av oss varken klokare eller lyckligare.
Plötsligt startade bileländet i alla fall och vi manade på chauffören, väl medveten om att klockan tickade obönhörligt mot tågavgång.
Taxichauffören tog till sina allra bästa genvägsknep. Han lyckades ta betalt i farten och väl framme vid centralstationen kastade vi oss ur bilen i bästa aktionstil och spurtade mot perrongen.

Klockan 16.10 skulle tåget gå.

Klockan 16.09 klev vi på.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3817