Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Fotoförberedelser

KollegorPosted by Zäta Fri, October 14, 2011 07:56

I dag ska kollegiet fotas. En professionell fotograf (han tar i alla fall betalt - det är väl det som definierar profession) anländer strax efter lunch för att föreviga alla medarbetare till hemsidan.

I morses hade jag bekymmer. Först stod striden mellan grönsaker till lunchen eller vackrare ansikte. Ansiktet var på väg att vinna men när jag lagt grunden med foundation, puder och rouge så lockade grönsakerna mer.
Nu har jag med mig min lilla sminkväska och några borstar så jag kan lägga sista handen vid målningen under lunchen.

Nästa bekymmer gällde kläderna. Jag provade och ratade fyra plagg innan jag till slut blev någorlunda nöjd med det femte. Nu ligger alla fyra BH:arna på sängen och väntar på att jag ska stuva undan dem när jag kommer hem.

  • Comments(3)//blogg.zettervall.se/#post3760